visie en missie
visie en missie

Visie en missie

Bomen hebben vele functies en zijn daarom van grote waarde. Het is ons doel deze waardevolle organismen op de juiste manier te verzorgen. Wij vinden het daarom van groot belang te werken met boomverzorgers die beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Wij werken daarom met ETW gecertificeerde boomverzorgers.

Arie Arts Boomverzorging zet zich in om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Wij werken secuur en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Waar mogelijk houden we de bomen zo lang mogelijk in stand. Als bomen moeten wijken, dan regelen wij dat voor u. We bieden u de totale procedure aan vanaf de aanvraag van een kapvergunning tot en met het kappen van de boom. 

Het inzetten van machines is natuurlijk niet noodzakelijk. Machines maken het vaak echter wel mogelijk om in een korte tijd, veel werk te verzetten. In de meeste gevallen ook veiliger en minder belastend voor het menselijk lichaam.

We zijn secuur in ons werk en met ons materieel. Dit is belangrijk omdat we werken met grote machines en op grote hoogte, maar ook omdat we te gast zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Heeft u behoefte aan meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wij staan voor u klaar

Bellen

0485-310618